patent satın al

patent satın al

Patent satın almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

 

1. İlgili patent ofislerini araştırın: Patent satın almak için başvuruda bulunmanız gereken patent ofislerini belirleyin. Bu konuda şirketimiz sizlere danışmanlık ve vekillik hizmet vermektedir. 

 

2. Patent araştırması yapın: Satın almak istediğiniz patentin benzersiz olduğunu ve başka biri tarafından tescil edilmediğini doğrulamak için bir patent araştırması yapın. Patent araştırmasını sizler için ofisimiz yapmaktadır. yetkili vekil ofisi olarak tüm marka, patent tescil sürecinizi takip ediyor 10 yıl koruma ve takip hizmeti sunuyoruz.

3. Patent başvurusu yapın: Patent satın almak için bir başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvurunuzda, buluşunuzu detaylı bir şekilde açıklamanız ve patentin korumak istediğiniz alanını belirtmeniz gerekmektedir. Başvuru için sadece iletişim sayfamızdan bize ulaşmanız yeterlidir.

 

4. Patent ofisi tarafından incelenmesi: Başvurunuz, patent ofisi tarafından incelenecek ve patentin benzersiz olduğu ve korunmaya değer olduğu belirlenirse patent verilecektir. Bizim ile iletişimgeçtikten sonra marka uzmanlarımız tarafından sürecleriniz titizlik ile sürdürülmektedir.

 

5. Patent alımı: Patent başvurunuz kabul edildiğinde, patent ofisi size patent belgesi verecektir. Bu belge, buluşunuzun tescillendiğini ve koruma altına alındığını gösterir.

Patent satın almak karmaşık bir süreç olabilir ve profesyonel yardım almanız faydalı olabilir. Patent avukatları veya patent danışmanları, başvuru sürecinde size rehberlik edebilir ve başvurunuzun başarılı olma şansını artırabilir. Şirketinizi ve işinizi korumaya şimdi başlayın patent satın alarak işletmenizi 10 yıl boyunca kayıt ettirdiğiniz sektörlerde koruma altına alın. 

Daha fazla bilgi için lütfen ofisimiz ile iletişime geçin.

Hakkımızda

Hakkımızda

Sorularınız, önerileriniz veya başvurularınız için bize ulaşın; sektörünüz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda size özel çözümler üretelim. İletişim bilgilerimizi aşağıda bulabilirsiniz. İşbirliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Daha Fazla Oku

Veri Marka Tanıtım

Video Cover

Patent Ön Başvuru Formu

BUNU YAPMAYA HAZIR MISINIZ?
Hadi işe koyulalım
Ne arıyorsunuz ? Markanızı Geleceğe Taşıyın: Güvenli Tescil, Kalıcı Koruma, Profesyonel Hizmet.
İletişim